Els carnissers criden a la calma: hi ha menjar per a tothom

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram vol llençar una missatge de tranquil·litat davant de situacions anòmales que s’han produït en diversos establiments de Barcelona en què “els clients han esgotat la carn dels establiments”. Xavier Gallifa, president del Gremi, confirma que “molts dels nostres agremiats estan preparats per atendre les comandes dels clients per telèfon o whatsapp, el que pot facilitar la forma en què comprem”. A més recomana als consumidors una “actitud responsable que ajudarà a garantir l’alta qualitat del servei que ofereixen els nostres establiments agremiats “. El Gremi vol precisar que “els professionals agremiats estan contínuament assessorats en els protocols de seguretat i qualitat càrnia i formats gràcies als cursos de formació que imparteix el Gremi”.

Professionalitat del sector
Precisament el president de l’entitat ha volgut destacar “la professionalitat i especialització dels establiments representats pel Gremi, que estan posant tota la seva dedicació, sobreesforços d’hores i sistemes d’autoregulació amb les mesures de seguretat que recomanen les autoritats envers sempre a la seguretat dels seus clients, els seus professionals i a oferir uns  productes de primera qualitat i el millor assessorament”.

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona vol destacar “el compromis de tots els professionals del sector de la distribució de l’alimentació del petit comerç”.

Per últim, des del sector carni es destaca que “no només comptem amb grans professionals, sinó que la nostra distribució és un model de garantia a nivell europeu.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s