Condis obrirà una hora abans per atendre les persones grans

Condis ha decidit posar en marxa una iniciativa per donar suport a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables i amb major risc de complicacions en el cas de contraure el coronavirus COVID-19. Els principals supermercats Condis de Catalunya avançaran la seva obertura una hora per atendre exclusivament a les persones de més de 65 anys.

Aquesta mesura, que s’aplicarà a partir de divendres, pretén facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí.

Inicialment seran tots els supermercats propis de Catalunya els que oferiran aquest servei exclusiu per a persones de més de 65 anys, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia es sumin a la iniciativa per tal de poder donar la màxima cobertura geogràfica.

“Condis és una cadena de supermercats de proximitat, amb una àmplia presència als barris i a les poblacions de Catalunya. Busquem que aquesta mesura pugui beneficiar al màxim de persones i per això anirem ampliant progressivament el nombre de supermercats que ofereixen aquest servei”, ha explicat Xavier Pérez, director de Màrqueting i Comunicació de  Condis

A partir de les 10 h del matí, podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha posat en marxa per tal de garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l’epidèmia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s